Comazo logo

duurzame lingerie gemaakt van biologisch katoen

Fijn ondergoed is de basis van de perfecte outfit. En omdat ondergoed direct op je huid zit, moet niet alleen de pasvorm, maar ook de materialen van goede kwaliteit zijn.

zacht en zonder chemicaliën

Het Duitse familiebedrijf Comazo weet dat als geen ander. Met meer dan 130 jaar ervaring maken ze ondergoed met een perfecte pasvorm en een lange levensduur. Gemaakt onder goede omstandigheden en van biologisch katoen met het GOTS- én het Max Havelaar keurmerk. Ook alle labels, naaigaren en zelfs de knoopjes voldoen aan de GOTS-standaard. Echt duurzaam, dus. “Wij willen de toekomstige generatie een gezond milieu geven”, is het motto van Comazo.

comozo

expert in bh’s

Comazo heeft verstand van bh’s. Ze weten precies tot welke cupmaat je kunt werken met biologisch katoen en wanneer er meer cupnaden nodig zijn voor extra ondersteuning. Ze laten hun lingerie testen door hun personeel en ze dragen dit ook allemaal met veel plezier. Je ziet dit terug in de bandjes. Deze zijn iets breder waardoor ze niet snijden in je huid. En er is niet bezuinigd op de stof van de BH's. De stof omsluit je borst mooi waardoor er geen "derde" borst ontstaan. Ook de zijkanten van de BH's zijn iets breder waardoor ze erg prettig dragen. Ook als je een maatje meer hebt.

gevoelig

Door de zachte materialen en het zorgvuldige  productie proces, zonder chemicaliën, is het ondergoed van Comazo geschikt voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

uit de kleren

Dat de medewerkers trots zijn op hun duurzame ondergoed bewijzen ze op een heel bijzondere manier. Bij Comazo maken ze namelijk geen gebruik van professionele modellen, maar gaan de medewerkers zèlf uit de kleren om zelf de producten te showen. Geweldig, toch?

comozo

 

alle artikelen van Comazo