Dedicated logo

Dedicated

Het Zweedse merk Dedicated is in 2012 opgericht door een vriendengroep die de wereld een beetje mooier wilden maken. Dedicated is een duurzaam kledingmerk dat is gebouwd op transparantie, eerlijkheid en trouw blijven aan hun waarden. Ze willen mooi mode ontwerpen met de planeet in gedachten.

Mooie mode

Dedicated gebruikt biologisch, chemicaliënvrij katoen wat is gecertificeerd door GOTS. Kleding van biologisch katoen verbruikt veel minder water dan gewoon katoen en stoot bijna 50% minder koolstofdioxide. Al het polyester dat Dedicated gebruikt is 100% gerecycled. Daarnaast gebruikt Dedicated ook graag TENCEL, een super duurzame stof gemaakt van houtpulp die duurzaam, ademend en ongelooflijk zacht is.

De duurzame mode collectie van Dedicated  is zo opgebouwd dat je een eigen duurzame stijl kunt ontwikkelen met de Dedicated kleding. Van mooie basis t-shirt, schitterende jurken tot warme truien. Kleding die bij je past. 

 

Duurzame mode van Dedicated bij watMooi 

Wij delen bij watMooi dezelfde waarden als bij Dedicated. Samen willen we mooie mode verkopen die niet slecht is voor de planeet en voor de mensen die het maken. De mode van Dedicated heeft een goede pasvorm en gaat lang mee. Daar houden we van. daarnaast zijn het erg leuke mensen om mee te werken. Op alle vragen die je hebt over het productieproces hebben ze een goed antwoord en ze zijn transparant waarom ze keuzes maken bij het ontwerpen van hun kleding.

dedicated

alle artikelen van Dedicated