Derbe Hamburg logo

Derbe jassen

De eigenaren van Derbe jassen willen het leven vieren zonder zichzelf al te serieus te nemen. Een Derbe jas moet je kunnen dragen in alle weersomstandigheden, maar je moet er wel mooi en urban blijven uitzien. Derbe Hamburg wil dat de wereld gelukkiger en eerlijker wordt.

derbe jassen 

Duurzame jassen van Derbe

De jassen van Derbe hebben niet alleen een goede pasvorm maar zijn ook nog eens super duurzaam geproduceerd. De voering van de jassen is gemaakt van biologisch katoen. Alle jassen zijn GOTS gecertificeerd en gemaakt volgens het global recycle standaard. Sinds de oprichting werkt het merk Derbe samen met dezelfde producenten in Portugal en China. Dit zijn kleine familiebedrijven. Optimale arbeidsomstandigheden en eerlijke betaling van de arbeiders zijn altijd een voorwaarde voor Derbe.

mooie wereld 

Derbe wil de wereld een beetje mooier maken en het behoud van onze planeet en alle dieren die hierop leven. Het beschermen van de aarde is voor Derbe jassen vanzelfsprekend. van iedere jas die je koopt maakt Derbe een deel over aan Sea Shepherd. Daarnaast is de hele collectie van Derbe PETA approved

derbe jassen

 

 

alle artikelen van Derbe Hamburg