ERDBÄR logo

ERBÄR voor een betere wereld

ERDBÄR maakt sportieve duurzame mode met een missie. Ze willen de wereld verbeteren met hun duurzame mode. Ze streven ernaar om hun productieprocessen elke dag te verbeteren en ze gebruiken natuurlijke stoffen zoals biologisch katoen, Tencel en hennep. ERDBÄR ontwerpt duurzame kleding voor mensen die het verschil willen maken in de wereld. Samen met ERDBAR zijn we pioniers in een nieuw tijdperk die nu een verschil gaan maken. WIJ ZIJN #WORLDCHANGERS!

duurzame mode duurzame kleding

duurzame mode en Fair Wear

ERDBÄR let in iedere stap in het productieproces of ze hun duurzame kleding nog duurzamer kunnen maken. Ze  produceren klimaatneutraal. Een kledingstuk produceert gemiddeld 11 kilo CO2. Dankzij de duurzame productiekringloop heeft ERDBAR de productie van één stuk teruggebracht tot 4 kilogram CO2-uitstoot.  Is dat nu niet mooi. Over het algemeen zitten er veel chemicaliën in kleding. ERDBÄR gelooft dat het niet goed is voor je lichaam om dagelijks in contact te komen met kleine hoeveelheden chemicaliën. Daarom zit er in de duurzame mode van  ERDBAR geen chemicaliën. De sportieve duurzame mode wordt gemaakt onder de FAIR WEAR principes. Iedereen in de keten krijgt een eerlijk salaris.

biologisch katoen natuurlijke mode

natuurlijke materialen

ERBAR gebruikt alleen maar natuurlijke materialen in hun sportieve duurzame kleding. ERDBÄR gebruikt voor hun productie uitsluitend stoffen als biologisch katoen, Tencel, modal en linnen. ERDBÄR staat voor een duurzame revolutie.

alle artikelen van ERDBÄR