Mazine logo

Ontdek de collectie van Mazine

Het verhaal van Mazine begint in 1998 in het hart van het Ruhrgebied. Mazine  is een eerbetoon aan hun roots: kleurrijke en de diversiteit. De kleding van Mazine is voor iedereen en wil de wereld verenigen.

Mazine staat voor duurzaamheid


Mazine ontwerpt al hun kleding met de grootste verbinding met de natuur. Het is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een fijne plek, werkplek en zoveel meer. Mazine ziet duurzaamheid niet alleen als een trend,  maar ze richten zich op duurzame materialen die lang meegaan in plaats van goedkope massaproducten. Ze zien zichzelf als onderdeel van de verandering in de mode-industrie en werken met  het hele team elke dag om nog beter te worden. Mazine zijn de loze beloften beu en daarom is het voor hun bijzonder belangrijk om maximale transparantie te creëren. Als merk voldoen ze aan de strenge ecologische en sociale eisen van de GOTS- en GRS-certificaten, zijn PETA certified vegan en werken samen met hun leveranciers en producenten aan de SA8000-certificering.

De Mazine collectie is dan ook vegan, gemaakt van biologisch geproduceerde natuurlijke vezels en ze maken geen gebruik van giftige chemicaliën. Ze willen de impact op het milieu zo minimaal mogelijk houden en kleding ontwikkelen die ons en de natuur vreugde brengt. Is dat nu geen mooie gedachte!

alle artikelen van Mazine