Dear Denier logo

Dear Denier duurzame panty's

Dear Denier is Scandinavisch design op zijn best. Esthetisch en functioneel minimalisme zonder compromissen. De duurzame panty Dear Denier wordt geproduceerd in een duurzame fabriek in Italië. De eco panty Dear Deniet wordt gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled nylon, gerecycled elastaan, gerecyclede wol, traceerbare natuurlijke vezels en zelfs restanten van productieprocessen van andere bedrijven.

dear denier eco panty duurzame panty

Dear Denier duurzame panty 

 

Dear Denier zegt dat het in het leven draagt om liefde. Liefde voor jezelf, degenen die je dierbaar zijn en liefde voor de toekomst. Wees bewust. Wees nieuwsgierig en met kleine stapjes kan jij zorg dragen voor een betere wereld. Kies je voorde duurzame panty's van Dear Denier, dan draag je een klein beetje bij aan een mooiere wereld.

dear denier duurzame panty

Dear Denier online bij watMooi 

 

Dear Deniet wil duurzame panty's maken die de wereld een beetje mooier maken en daar houden wij van. De eco panty's zijn niet alleen duurzaam maar hebben ook het PETA Approved keurmerk waardoor ze 100% geschikt zijn voor vegans. Deze duurzame panty's zijn er in verschillende designs en kleuren waardoor ze makkelijk te combineren zijn met je duurzame garderobe. Daarnaast heeft deze duurzame panty een goede pasvorm. 

 

alle artikelen van Dear Denier