Fraenck logo

vegan tassen gemaakt in Nederland.

recycle

Laten we eerlijk zijn, Fraenck verwerkt afval en daar zijn ze best trots op. Bij Fraenck zien ze werken met afval niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. En van dat afval maken ze schitterende mooie vegan tassen. Dat is nu echt mooie mode vinden wij.

restafval

De Fraenck collectie wordt gemaakt van restafval uit een zeilmakerij. Rerubbished Rarities noemen zij dat. Al is upcycled misschien een bekendere term. Waar het afval vroeger in de afvalbak belandde, krijgt het nu een tweede leven dankzij Fraenck.

FRAENCK vegan tassen

sociaal 

Fraenck gelooft in een inclusieve wereld, waarin iedereen mee kan en mag doen. Daarom laten ze de tassen maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen werken we aan een duurzame collectie, waar iedereen enorm trots op is.

lokaal

Fraenck wordt in eigen huis in Arnhem vervaardigd. Niet alleen om zicht te houden op de omstandigheden waarin onze collectie het levenslicht ziet, maar ook om ervoor te zorgen dat het ambacht van tassen maken niet verloren gaat.

diervriendelijk en vegan

Leer, bont en wol waren jarenlang belangrijke grondstoffen voor kleding en modeaccessoires. Maar niet bij Fraenck. Mode en dierenleed gaan absoluut niet samen en daarom maken zij vegan tassen.

FRAENCK vegan tassen

alle artikelen van Fraenck