Myomy logo

MYOMY en MyPaper Bag

Stel je voor dat we samen de wereld een beetje mooier kunnen maken: minder armoede, honger de wereld uit, verbetering van onze leefomgeving, scholing voor iedereen en werk voor iedereen. Dat is waar MYOMY voor gaat.

De bekenden My Paper Bag van MYOMY en alle andere mooie fairtrade tassen van MYOMY worden gemaakt van ecologisch gelooid leer. Ze worden met de hand gemaakt in India. Je ziet en voelt het aan de tas dat deze met liefde is gemaakt

MYOMY tassen zijn fairtrade

Tassen die niet van wegwerpkwaliteit zijn maar zo mooi en bruikbaar zijn dat je er nooit afscheid van wil nemen. Producten die stuk voor stuk een prachtig verhaal met zich meebrengen.

Met liefde gemaakt en bewerkt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Iedere tas, maker en drager heeft haar eigen verhaal.

MYOMY

MYOMY tassen online bij watMooi

Vanaf het eerste moment waren we verliefd op de mooie tassen van MYOMY. Ze zijn tijdloos en gaan jaren lang mee. MYOMY gelooft in fairtrade en dat lange samenwerkingsrelaties de wereld een beetje mooier kunnen maken. Daarnaast is de tas van MYOMY niet zomaar een tas, maar een movement die de wereld wil veranderen. De MYOMY tassen zijn gelooid met minder chroom wat beter is voor het milieu en de mensen die de MYOMY tassen maken. MYOMY heeft ook een lijn van gerecyclede tassen. Deze MYOMY tassen zijn gemaakt van gerecycled plastic. 

 

alle artikelen van Myomy