Myomy logo

Nieuw bij watMooi: Saddle Bag van Goodforall

Goodforall wil werkgelegenheid creëren op plekken waar dit het hardst nodig is en deze mooie visie ondersteunen we natuurlijk.

Nikki Giling blies dit prachtige model voor Goodforall nieuw leven in door het toevoegen van verrassende details. Zij liet zich inspireren door de vakmanschap van de fairtrade werkplaats waar iedere tas met zorg en met de hand gemaakt wordt. 
 

goodforall, sadle bag, my paper bag

De klassieke zadeltas is terug van weggeweest bij Goodforall. Het stoere buffelleer is het leer dat je van Goodforall kent. Het is ecologisch gelooid en bevat geen zware metalen die belastend zijn voor het grondwater en de mensen die het leer bewerken. Met dit leer heeft iedere tas haar eigen karakter en wordt het steeds mooier bij het dragen.

droomdoel

Met de aanschaf van deze tas combineer je mode en functionaliteit met een goed doel: je helpt Goodforall bij het werken aan haar droomdoel: 2000 fairtrade banen. Iedere baan betekent voedsel, gezondheidszorg en opleiding voor een heel gezin uit de laagste kaste. Mensen die anders geen kans op een menswaardig bestaan hadden.

sadle bag, goodforall, my paperbag

alle artikelen van Myomy