Bakery Ladies logo

Bakery Ladies

Bakery Ladies is in 2015 opgericht en is een Nederlands modelabel. Ze ontwerpen duurzame mode met een vintage en retro stijl. De kleurrijke kleding is gemaakt van biologisch katoen met stretch zodat het heerlijk zit en je het ieder dag wel wilt dragen. Wil je anders zijn dan de masse kies dan voor de kleding van Bakery Ladies.

bakery ladies

Bakery Ladies kleding om vrolijk van te worden

Bakery ladies maakt vrolijke kleurrijke kleding waar je blij van wordt. De kleding heeft een eigen stijl en volgt niet het dagelijkse modebeeld.  De prints van Bakery Ladies zijn geïllustreerd door de getalenteerde kunstenaar Marie Mulder. Haar inspiratie komt uit de natuur. Dieren, bloemen, bladeren zijn gedrukt op zachte stoffen voor ultiem comfort. De kleurrijke collectie met vrouwelijke vormen geven een tijdloos gevoel. De collectie van Bakery Ladies is tijdloos en gemaakt om lang mee te gaan.

Bakery Ladies en duurzaamheid

Duurzaamheid is bij Bakery Ladies een bewuste keuze. Op dit moment wordt het grootste deel van de collectie van Bakery Ladies duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Bakery Ladies streeft ernaar om in de nabije toekomst volledig duurzaam te zijn. Bakery Ladies produceert hun kleding volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100 en GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD.

bakery ladies

alle artikelen van Bakery Ladies