Drink Big Bottles logo

Drink Big Bottles maakt mooie hergebruike drinkflessen. Bekijk onze grote collectie online

Drink Big Bottles wil de wereld een beetje mooier maken door het plastic afval te verminderen. Daarom hebben ze een stoere roestvrijstalen drinkfles ontwikkeld die je keer op keer kunt hergebruiken. Deze vegan drinkfles is een echte modeaccessoire. Dat is wat de duurzame drinkflessen van Drink Big Bottles anders maakt dan normale drinkflessen. Van de fles tot de verpakking over alles is nagedacht en dan dit op een zo'n duurzame manier.  De filosofie van Drink Big Bottles is dat als de flessen mooi zijn, mensen minder plastic voor eenmalig gebruik gaan gebruiken.

duurzame waterfles

fair geproduceerd

De mooie duurzame drinkflessen van Drink Big Bottles worden geproduceerd in China. En daar is Drink Big Bottles erg trots op.  Het koste het team van de drinkflessen van Big Bottles enkele maanden voordat ze de perfecte partner vonden voor dit duurzame avontuur. Ze hebben een fabriek gevonden die oog heeft voor de mensen die er werken. Deze krijgen een vast salaris en vakantiedagen. Daarnaast let de fabriek op milieu normen. 

duurzame waterflessen

Carbon neutraal is niet de oplossing, dat weet Drink Big Bottles. Maar dat is een begin. Drink Big Bottles werkt nauw samen met CO2Strategy en Graine de Vie - een Belgische ngo - om de CO2-voetafdruk van hun duurzame drinkflessen nauwkeurig te berekenen en hun wereldwijde CO2-verbruik te compenseren. Graine de Vie heeft herbebossingsprogramma's opgezet in Madagaskar en heeft in 10 jaar tijd al meer dan 20 miljoen bomen geplant. Het voorziet in het levensonderhoud van meer dan 400 mensen in een van de armste en meest ontboste landen ter wereld, en is ook 's werelds op een na grootste op het gebied van biodiversiteit.

duurzame drinkflessen

drink big waterflessen online

bij watMooi houden we van mooie waterflessen die we kunnen hergebruiken en die tegen een stootje kunnen. De duurzame drinkflessen van Drink Big Bottles kunnen dat. Ze worden op een eerlijke manier geproduceerd in China.  Het team van Drink Big Bottles belooft geen dingen die ze niet waar kunnen maken. Zoals ze zelf zeggen: We won't tell you lies. Drink Big is not building a spaceship to mars nor changing the world. We simply offer you a good product. One that you will want to hang out with all the time. Somethimes we even allow ourselves to dream big, but one bottle at a time. En die mening delen we . Samen met kleine stapjes maken we de wereld een beetje mooier.

alle artikelen van Drink Big Bottles