Fransa logo

Fransa is duurzame mode zonder poespas

Het modelabel Fransa werd in 1968 in Denemarken opgericht en hun filosofie was om mooie mode te maken voor de vrouw die midden in het leven staat. Mooie duurzame mode die je aantrekt en dat gelijk lekker zit. Je draagt de vegan mode van Fransa en je bent klaar om naar je werk te gaan, boodschappen te doen of een lunchafspraak met je vriendinnen. 

duurzame mode van Fransa

mooie duurzame mode geschikt voor alledag

Fransa ontwerpt vrouwelijke kleding van een uitstekende kwaliteit. Ze proberen met hun collectie een uitgebreid aanbod te maken van duurzame vrouwelijke jurken die je kan dragen naar een feest maar die ook geschikt zijn om te dragen naar kantoor. De vegan blouses passen ook perfect in dit idee. Fransa ontwerpt natuurlijke kleding zonder poespas. Gewoon mooie duurzame mode voor iedere gelegenheid. je trekt het aan en je bent mooi. Daarnaast is de duurzame mode van Fransa ook nog eens mooi geprijsd.  voor speciale gelegenheden, kleding om te dragen naar kantoor en essentiële basics. Alles tegen betaalbare prijzen. Voor elke gelegenheid en voor elke vrouw.

duurzame mode

duurzame mode online

watMooi koopt bij Fransa de duurzame kleding in die gemaakt is van natuurlijke materialen zoals linnen of biologisch katoen. Daarnaast heeft Fransa ook een groot deel van de collectie van EcoVero en zijn ze aangesloten bij het Better Cotton initiatief. De duurzame kleding van Fransa is gemaakt zonder kinderarbeid en wordt het FAIR geproduceerd. Ze hebben het Modern Slavery Statement en Anti-corruption policy ondertekent.  

Ook in het transport letten ze op dat dit duurzaam is voor het milieu. Ze transporteren over zee en hun verpakking is gemaakt van gerecycled plastic. Ze proberen ieder jaar, net zoals King Louie en B. young hun collectie duurzamer te maken.

alle artikelen van Fransa