Girlfriend Collective logo

Girlfriend Collective duurzame sportkleding en yoga

De Girlfriend Collective maakt duurzame en mooie yogakleding op een transparante en milieuvriendelijke manier. Girlfriend Collective wil yoga-leggings en duurzame sportkleding ontwerpen waarin jij je mooi voelt en die je wel iedere dag wilt aantrekken.  

mooi voor jou en mooi voor de wereld 

Girlfriend Collective zijn net als jij, de grootste fan van de aarde. Dus milieuvriendelijk produceren staat boven de prioriteitenlijst van Girlfriend Collective. Net als je zoveel mogelijk informatie geven over hoe en waar ze produceren. De plastic flessen worden gekocht in Taiwan, dat vroeger Garbage Island" werd genoemd. Nu is het een koploper op het gebied van recycling.  In Vietnam worden de plastic flessen omgetoverd tot de duurzame yogakleding van Girlfriend Collective. De fabriek is SA8000 gecertificeerd en de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden. De fabriek wordt gerund door een Deens koppel dat nauw contact heeft met Girlfriend Collective.

yoga wear vegan mode

Girlfriend Collective online bij watMooi

watMooi is altijd op zoek naar mooie duurzame kleding die gemaakt is met liefde. Toen we in contact kwamen met het team van Girlfriend Collective was daar meteen een klik. Ze maken duurzame yogakleding die niet allen goed is voor de wereld maar ook nog eens voor alle mensen. De vegan yoga-leggings en duurzame yogatops zijn er voor een kleine XS tot 6Xl. Mooie duurzame mode voor iedere vrouw met ieder figuur. En dat is waar watMooi ook voor staat. De yogacollectie van Girlfriend Collective heeft een uitstekende pasvorm en de duurzame leggings zijn ook nog een squat proof.

duurzame yoga vegan mode

alle artikelen van Girlfriend Collective