Happy Soaps logo

Mooi zonder plastic met HappySoaps

HappySoaps maakt cosmetica zonder plastic. Ze vinden namelijk dat ons land, onze zee en onze aarde afval verdient wat niet 450 jaar nodig heeft om af te breken. Daarom zijn de producten van Happy Soaps volledig plasticvrij, rotzooi-vrij en bestaan ze uit natuurlijke ingrediënten. Goed voor jou & het milieu. Is dat nu niet mooi!

In alle zeeën samen driven op dit moment meer dan 5.25 biljoen stukken plastic. Deze plastic soep wordt veroorzaakt door ons. Doordat wij, alle mensen samen, een enorme hoeveelheid plastic produceren wat uiteindelijk als afval in de natuur terecht komt. 80% van het plastic afval in de zee is afkomstig vanaf het vaste land. Het komt via omwegen als de wind, riolen, grachten en rivieren in de zee terecht. Dat geldt ook voor plastic flessen, zoals shampoo-flessen.

happy soaps

vegan en 100% plastic vrij

De Happy Soaps Shampoo Bars zijn 100% plasticvrij, vegan en natuurlijk. Er wordt geen grammetje plastic gebruikt bij de productie, transport en opslag. Daarnaast zijn alle Happy Soaps Shampoo en Body Bars helemaal vrij van palmolie!

Omgerekend zijn de Bars ook een stuk goedkoper dan de traditionele shampoo’s. Eén Shampoo Bar staat namelijk gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen. Goed voor jou, het milieu én je portemonnee!

 

happy soaps

alle artikelen van Happy Soaps