MAIUM logo

MAIUM regenjassen van gerecycled plastic

MAIUM is een jong, innovatief en duurzaam regenkleding merk uit Amsterdam. Het idee voor MAIUM regenjassen komt voort uit persoonlijke frustraties bij de oprichters van MAIUM en de behoefte aan mooie regenkleding die je droog houdt tijdens het fietsen.

maium regenjassen

duurzaam en mooi

Hendrik van MAIUM: “Ik doe zelf alles op de fiets en kan het me niet veroorloven om een afspraak te missen omdat m’n pak nat is door de regen. Toen ik op zoek ging naar stijlvolle regenkleding kwam ik erachter dat er niet of nauwelijks aanbod is op dat gebied.”

Daarom hebben we MAIUM bedacht, een regenjas die je gemakkelijk kunt veranderen in een poncho door het gebruik van de ritsen aan De zijkant. Het is een simpele en stijlvolle oplossing zodat je er goed uit ziet, wat voor weer het ook is.”

MAIUM regenjassen

MAIUM is niet alleen stijlvol en innovatief, het is ook een duurzaam product. De regenkleding van MAIUM wordt gemaakt van gerecyclede plastic flessen, bevat geen schadelijke stoffen en is geproduceerd onder veilige en gezonde werkomstandigheden.

Uit duurzaamheidsoverwegingen stapt MAIUM af van seizoenscollecties en brengen ze nieuwe kleuren uit zodra de tijd rijp is en de voorraad van andere kleuren op is.

 

 

alle artikelen van MAIUM