MAIUM logo

MAIUM regenjassen van gerecycled plastic

MAIUM is een jong, innovatief en duurzaam regenkleding merk uit Amsterdam. Het idee voor MAIUM regenjassen komt voort uit persoonlijke frustraties bij de oprichters van MAIUM en de behoefte aan mooie regenkleding die je droog houdt tijdens het fietsen.

maium regenjassen

duurzaam en mooi

Hendrik van MAIUM: “Ik doe zelf alles op de fiets en kan het me niet veroorloven om een afspraak te missen omdat m’n pak nat is door de regen. Toen ik op zoek ging naar stijlvolle regenkleding kwam ik erachter dat er niet of nauwelijks aanbod is op dat gebied.”

Daarom hebben we MAIUM bedacht, een regenjas die je gemakkelijk kunt veranderen in een poncho door het gebruik van de ritsen aan De zijkant. Het is een simpele en stijlvolle oplossing zodat je er goed uit ziet, wat voor weer het ook is.”

MAIUM regenjassen

MAIUM is niet alleen stijlvol en innovatief, het is ook een duurzaam product. De regenkleding van MAIUM wordt gemaakt van gerecyclede plastic flessen, bevat geen schadelijke stoffen en is geproduceerd onder veilige en gezonde werkomstandigheden.

MAIUM regenjassen online bij watMooi 

Bij watMooi houden van we van kleding die in Nederland wordt ontworpen. De duurzame regenjassen van MAIUM worden in Amsterdam bedacht. En wie kan er nu beter een regenjas bedenken die handig is op een fiets dan Nederlanders. Naast dat de MAIUM regenjas ontzettend goed is ontworpen is hij ook nog eens een duurzame regenjas. Gemaakt van 99 gerecycled plastic flessen. Is dat nu niet mooi?  Wat ook mooi is , is dat de duurzame regenjas van MAIUM tijdloos is. Ze zijn gestopt met het produceren van een seizoenscollectie en brengen alleen nieuwe kleuren op de markt als de oude voorraad op is. 

alle artikelen van MAIUM