No More Plastic Bags logo

Doe je mee met een wereld zonder plastic tas!

Begin juni 2018 werd Ernst Jan de eigenaar van No More Plastic Bags geconfronteerd met het zoveelste nieuwsbericht over het plastic afval probleem. Dit keer was een griend het slachtoffer. Aangespoeld op een strand in Thailand met maar liefst 8 kilo plastic in z’n maag! Op dat moment was ik op vakantie op Samos. Hier werd ik mij ervan bewust dat dit niet zo zeer een probleem is in Thailand alleen… Overal in het straatbeeld van Samos kwam ik plastic afval tegen. Een paar dagen later, op 5 juni 2018, was het World Environment Day. Dat
was voor mij het teken aan de wand: hier moest ik iets mee doen. Het plastic afval bestaat voor het grootste gedeelte uit plastic wegwerptasjes. Daar komen gelukkig steeds meer verboden op. Toch verkopen winkels nog steeds plastic tassen. En daar wil ik vanaf!

No MOre Plastic Bags Duurzame shopper

Mooie shopper

No More Plastic gaat voor een wereld zonder plastic tas! Met hun duurzame shoppers willen ze jou een  alternatief bieden voor de plastic tas. Met de leuke prints is er altijd wel een die jij mooi vindt. Zo heb jij een shopper die je met trots draagt en dus niet thuis vergeet. Heb je die plastic tas niet meer nodig! De plastic tas die potentieel in de oceaan zou kunnen belanden.

Mooiere wereld

Met de aanschaf van jouw favoriete No More Plastic shopper zorg jij er ook nog eens indirect voor dat een
stukje van de wereld schoner wordt gemaakt. 5% van de NoMorePlastic opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan het ontzettend mooie initiatief The Great Bubble Barrier. Is dat niet mooi!

nomoreplastic bags duurzame shopper

alle artikelen van No More Plastic Bags