Organic Basics logo

Organic Basics duurzame en vegan lingerie

Organic Basics maakt duurzame basics gemaakt van het zachtste biologische katoen. Het team van Organic Basics ontwerpt hun lingerie en sportkleding zo dat het lang mee gaat. Ze investeren in hoogwaardige stoffen en vakmanschap, maar het betekent ook dat ze ontwerpen met het oog op eenvoud en functionaliteit.

organic basics

Mooi van Organic Basics

Organic Basics zoekt voor jouw duurzame lingerie alleen de beste grondstoffen. De duurzame lingerie wordt gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. En deze vier letters betekenen eigenlijk veel voor jou en de planeet. Deze biologisch katoen wordt met de hand geplukt,  er zijn geen bestrijdingsmiddelen gebruikt en wordt geteeld aan de kust van de Egeïsche Zee. Het is bekend dat hier een van de meest zachte en duurzame katoen ter wereld wordt geoogst. De GOTS-standaard garandeert ook dat de mensen die de katoen plukken en produceren een  goed leefbaar loon krijgen en onder goede omstandigheden werken. 

Naast dat Organic Basics let op de grondstoffen en de arbeidsomstandigheden is de hele collectie PETA Vegan Approved. Dat vinden wij nu mooie mode!

organic basics

alle artikelen van Organic Basics