Organotex logo

Maak je kleding schoon en waterafstotend

Heb je wel eens nagedacht waar je je schoenen, regenkleding en outdoorkleding mee behandelt? En waar komt het terecht? Al tientallen jaren wordt er een groot aantal milieubelastende stoffen gebruikt, zoals PFAS en kunststoffen, die zo hardnekkig zijn dat ze wellicht nooit afbreken. Ze zijn eigenlijk overal. In steden, bossen, beken en bergen. 

Organotex wil dit veranderen. Geïnspireerd door de natuur hebben ze een natuurlijk wasmiddel voor schoenen en kleding ontworpen. En ook een biologisch afbreekbaar middel om je jas waterdicht te maken.  

Al de producten van Organotex zijn PFAS-vrij, vrij van schadelijke chemicaliën en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Er blijft dus niets in de natuur achter. Is dat nu niet mooi!

langere levensduur

Je kleding waterdicht maken verbetert de water- en vuilafstotendheid en verlengt de levensduur van je kleding n door de waterafstotende eigenschappen te herstellen. In tegenstelling tot veel andere soorten waterdichting hecht OrganaTex zich in de diepte, waardoor de dampdoorlatendheid, kleur en structuur van textiel behouden blijven.

Kom maar naar buiten, de regen in!

orgonotex

 

alle artikelen van Organotex