Pulz Jeans logo

Duurzame jeans

Pulz Jeans is een Deens modemerk dat is opgericht in 2007. Hun missie is om de perfecte jeans te ontwerpen die past bij elk lichaam, elk leven en elke droom. Pulz jeans is gemaakt van de zachtste duurzaamste vezels en omarmt de rondingen van iedere vrouwen.  Pulz Jeans is ontworpen voor sterke, individuele vrouwen die in contact staan met hun emoties en sensuele kant.

leef vanuit je hart 

De collecties van Pulz zijn ontworpen om een mooi en eigen leven te leiden. Pulz jeans vindt dat vrouwen op hun instinct en gevoel moeten vertrouwen. Neem de weg die niet iedereen neemt, maar zoek je eigen weg. Doe wat jouw hart sneller laat slaan. Blijf altijd trouw aan jezelf en probeer niet iemand anders te zijn.

duurzame jeans

Iedereen weet dat de jeans een grote vervuiler is voor het milieu. Pulz Jeans zoekt iedere dag naar oplossingen om een mooie jeans te maken die minder schadelijk is voor de aarde. Ze gebruiken met het maken van deze duurzame jeans minder water en chemicaliën. 

Net als alle andere denimliefhebbers kunnen wij geen toekomst bedenken zonder denim!
Daarom is duurzaamheid geen keuze - het is de toekomst van denim.

De jeans van Pulz wordt gemaakt van verschillende grondstoffen. Pulz gebruikt voor hun duurzame jeans biologisch katoen en mixt dat met Tencel en Better Cotton. 

 

alle artikelen van Pulz Jeans