Duurzame Franse luxe in jouw badkamer

CIMENT is het resultaat van een ontmoeting tussen Solène en Jérémy die een visie delen om beter, meer lokaal en op een verantwoorde manier verzorgingsproducten te maken. Solène is al enkele jaren gepassioneerd door de ecologische cold pressed zeep methode. Deze methode maakt het mogelijk om de kwaliteit van de plantaardige oliën te behouden tijdens het produceren van de zeepjes. Samen met Jérémy bundelde ze haar om de soap bars  te maken. De zepen zijn mooi, grafisch, ruiken lekker en hydrateren de huid.

Mooie beloften

Ciment ontwikkelen de producten zelf in hun eigen Parijse laboratorium, waarbij we zorgvuldig de beste ingrediënten selecteren. Ze maken de cosmetica en de zeepjes zo ecologisch maar wel dat het aangenaam in het gerbuik is en goed is voor je huid. Ciment hebben de gok gewaagd om formules te ontwikkelen met zo min mogelijk ingrediënten, waarbij we controversiële ingrediënten uitsluiten. Ook zijn al onze oliën afkomstig van biologische landbouw, zijn de geuren allergeenvrij en de producten vrij van conserveringsmiddelen.


Productie in Parijs

Het hart van Ciment is Parijs waar ze een eigen laboratorium hebben. Door productie in eigen huis te houden garanderen ze de hoge kwaliteit van de Ciment producten. Ze produceren op aanvraag zodat er nooit teveel wordt geproduceerd en de klant verse producten in huis heeft.

Met respect voor het milieu


Respect voor het milieu een van de sterkste waarden van het merk Ciment. Ze proberen iedere dan nieuwe manieren te vinden om hun ecologische impact te verminderen. Ze gebruiken alleen ingrediënten van  natuurlijke oorsprong, afkomstig van leveranciers met duurzame landbouw, met een minimalistische verpakking die een zero waste-benadering bevordert. Is dat nu niet mooi!


 

 

alle artikelen van Savonnerie Ciment France