Savonnerie Ciment France logo

Duurzame Franse luxe in jouw badkamer

CIMENT is het resultaat van een ontmoeting tussen Solène en Jérémy. Zij delen een visie delen om beter, meer lokaal en op een verantwoorde manier verzorgingsproducten te maken. Solène is al enkele jaren gepassioneerd door de ecologische cold pressed zeepmethode. Deze methode maakt het mogelijk om de kwaliteit van de plantaardige oliën te behouden tijdens het produceren van de zeepjes. Ze bundelde haar krachten met Jérémy om de de mooiste zeep te maken. De zepen zijn mooi, grafisch, ruiken lekker en verzorgen je huid.

mooie beloften

Ciment ontwikkelen de producten zelf in hun eigen Parijse laboratorium, waarbij we zorgvuldig de beste ingrediënten selecteren. Ze maken cosmetica en zeepjes die zowel ecologisch zin als heerlijk om te gebruike. Je zorgt goed voor je huid. Ciment heeft de keuze gemaakt om zo min mogelijk ingrediënten te gberuiken en zeker geen schadelijke grondstoffen. Ook zijn alle oliën afkomstig van biologische landbouw, zijn de geuren allergeenvrij en is alles vrij van conserveringsmiddelen.

productie in Parijs

Het hart van Ciment is Parijs waar ze een eigen laboratorium hebben. Door productie in eigen huis te houden, kunnen ze de hoge kwaliteit van de Ciment producten garanderen. Ze produceren voor watMooi op aanvraag zodat er nooit teveel wordt geproduceerd en de klant verse producten in huis heeft.

met respect voor het milieu

Respect voor het milieu een van de sterkste waarden van het merk Ciment. Ze proberen iedere dan nieuwe manieren te vinden om hun ecologische impact te verminderen. Ze gebruiken alleen ingrediënten van natuurlijke oorsprong, afkomstig van leveranciers met duurzame landbouw, met een minimalistische verpakking die een zero waste-benadering bevordert. Is dat nu niet mooi!

alle artikelen van Savonnerie Ciment France