Surkana logo

Surkana kleurrijke mode voor jou

Bij Surkana geloven ze dat het de reis is, niet de bestemming die er echt toe doet. Het gaat er niet om waar je uiteindelijk terechtkomt, maar eerder om de vreugde die je onderweg ervaart. Het pad waarlangs elke stap belangrijk is, die een rijke bron van ervaringen  is. 

Surkana is in 2001 opgericht om vrouwen te inspireren. Ze creëren duurzame collecties boordevol kleur, positiviteit en vreugde. De vegan collectie van surkana is ontworpen voor vrouwen die zich niet verontschuldigen over wie ze zijn en hoe ze zich kleden. Vrouwen die hun eigen ding doen en hun ervaringen willen delen om de wereld te verbeteren.

Surkana gelooft dat verschillen tussen mensen geen obstakels moeten zijn, maar eerder iets speciaals om te delen. Etnische diversiteit, multiculturalisme, licht, spiritualiteit, reizen, mensen, ervaringen, kleur ... alles maakt Surkana tot wat het nu is.

surkana duurzame mode

duurzame mode

Surkana neemt hun verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving, Het is de filosofie van Surkana dat ze een steentje moeten bijdragen om van deze wereld een betere plek te maken. Daarom werken ze ieder seizoen samen met een goed doel waar een percentage van hun winst naartoe gaat.  De goede doelen waar ze mee samenwerken heeft altijd te maken met vrouwen en en kinderen. Daarnaast werken ze ook samen met de AECC (Spaanse Vereniging tegen Kanker).

Surkana geeft ook om het milieu en hebben in 2015 de Compromís ciutadà per la sostenibilitat  Sustainability, ondertekend. Dit heeft als doel dat ze stapje per stapje de processen verbeteren om vervuiling te verminderen en hun duurzame impact te vergroten.

Duurzame mode van bamboe en biologisch katoen

watMooi koopt bij Surkana de kleurrijke kleding van bamboe en biologisch katoen in. De kleurrijke vegan collectie van Surkana groeit ieder jaar en daar worden wij blij van.

surkana vegan mode

 

 

alle artikelen van Surkana