T.I.T.S logo

Fair trade sieraden met een feministische knipoog

Laat zien wie je bent met de mooie sieraden van T.I.T.S. Omarm je lichaam, zeggen de dames van T.I.T.S Deze collectie is geïnspireerd op hun eigen kostbare vintage sieraden, ze hebben er ook wat Tittieness aan toegevoegd.

t.i.t.s. sieraden

De T.I.T.S. sieraden worden gemaakt in een atelier in Thailand waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De fabriek voldoet aan alle eisen zoals de EU-REACH regulations.  Dit is een verordening van de Europese Unie, die is aangenomen om de mensen in de fabriek te beschermen tegen schadelijke stoffen maar ook het milieu.

De fabriek minimaliseert het gebruik van gevaarlijke chemicaliën zoals nikkel, lood en cadmium. Verder werkt de fabriek samen met BSCI (Business Social Compliance Initiative) om ervoor te zorgen dat de internationale arbeidsvoorwaarden worden nageleefd. Daarnaast gebruiken ze gerecycled plastic als verpakkingsmiddel.

t.i.t.s. sieraden

De sieraden van T.I.T.S. bestaat uit een collectie hangers, oorbellen, ringen en kettingen.  Het is een Mix & match collectie. Combineer een hanger met een ooorbel of ketting. Of duik je eigen sieraden

De sieraden bestaan uit 925 sterling gecertificeerd gerecycled zilver met 18k goud micron beplating  met een e-coating. Hoewel de coating sterk is, zijn vergulde sieraden niet hetzelfde als echt gouden sieraden. 

alle artikelen van T.I.T.S