ZILCH logo

ZILCH WEBSHOP

Houd je van kleur, en mooie duurzame mode dan is ZILCH echt iets voor jou! Dit Nederlandse merk is 30 jaar geleden opgericht en nog steeds een familiebedrijf.  De betekenis van ZILCH mag dan wel nada, noppes zijn, maar ZILCH mode is uitgegroeid tot een mooi duurzaam Nederlands modemerk.  

kleurrijke duurzame kleding

Bij ZILCH draait het om kleur. Met een klein team creëren ze duurzame collecties van tijdloze vrouwelijk modellen in uitgesproken prints en kleuren. ZILCH  gebruikt voornamelijk natuurlijke materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Wat je ook kiest, COLOUR YOUR DAY met ZILCH! 

zilch duurzame mode

duurzame materialen

ZILCH maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals bamboe, viscose, biologisch katoen, maar ook mengsels van deze fijne materialen. En bij iedere nieuwe collectie verrassen ze ons met nieuwe prints, maar ook met nieuwe, duurzame materialen. Wat elke collectie terugkeert is de eco-katoen, tencel and eco-viscose.

goede arbeidsomstandigheden

Bij het maken van de kleding, worden milieuvriendelijke verf-methodes gebruikt. Ook wordt er gelet op de omstandigheden waarin de fabrieksmedewerkers hun werk doen. Alle fabrieken produceren volgens de international Labour Standards. ZILCH gaat ook ieder seizoen op bezoek bij de fabrieken in Azië en Griekenland om te kijken hoe de omstandigheden zijn.  Ook heeft ZILCH zich verbonden aan “Movement on the ground”. Deze groep bestaat uit zakenmensen die hulp bieden bij humanitaire crises. Zo probeert ZILCH het verschil te maken binnen de mode-industrie.

zilch mode online


ZILCH online bij watMooi

Toen we de showroom van ZILCH binnen liepen werden we overvallen door de mooie kleuren, goede pasvormen en een 100% duurzame modecollectie. De passie voor duurzame mode spat er bij ZILCH vanaf zonder dat ze dit aan de grote klok hangen. En daar houden wij van. Mooie mode waar duurzaamheid in de DNA zit. We kiezen uit de grote duurzame modecollectie van ZILCH de mooiste items. Die perfect passen bij jou en die je vaak zult dragen. want duurzame mode is ook mode die je graag draagt en vaak uit je kast pakt. De duurzame modecollectie van ZILCH shop je online bij watMooi.

ZILCH maattabel 

zilch maattabel

alle artikelen van ZILCH