ARMEDANGELS logo

ARMEDANGELS fairtrade vegan en duurzame mode

Eerlijke mode in plaats van snelle mode. Dat is waar ARMEDANGELS voor staat en dat laten ze zien net modieuze, tijdloze collecties. Gemaakt van biologisch katoen en natuurlijke kunstvezels zoals Tencel. Daarnaast is ARMEDANGELS Fairtrade gecertificeerd. Dat betekent dat hun kleding naast Fair Wear (veilig werken) ook nog eens fairtrade is (een eerlijke prijs voor de boeren). En een deel van de collectie is ook nog eens VEGAN.

armedangels fairtrade mode

Eerlijke mode 

Duurzame mode is voor ARMEDANGELS niet een trend maar een levensfilosofie. Ze kopen hun biologisch katoen in bij katoenboeren in India en helpen om hun velden te converteren naar de biologische landbouw op de lange termijn. Zo wordt er minder kostbaar drinkwater verspild en wordt de aarde niet verontreinigd met bestrijdingsmiddelen. Als de duurzame kleding van ARMEDANGELS is gemaakt komt deze met DHL GoGreen naar Nederland.  

armedangels

Biologische mode 

ARMEDANGELS koopt hun biologisch katoen in bij katoenboeren in India en helpen hun om hun velden te converteren naar de biologische landbouw op de lange termijn. Dit zorgt ervoor dat er is minder kostbaar drinkwater wordt verspild en dat de aarde niet wordt verontreinigd met chemicaliën. 

ARMEDANGELS

Fairtrade mode 

Armedangels betaalt boeren een eerlijke prijs. Zo kunnen kinderen naar school en en ontsnappen mensen aan armoede.

ARMEDANGELS

ARMEDANGELS online bij watMooi

watMooi en ARMEDANGELS delen dezelfde filosofie. Mooie duurzame mode voor een betaalbare prijs die niet ten koste gaat van de mensen die het maken. De duurzame mode van ARMEDANGELS past daarom perfect bij watMooi. Ieder jaar wordt de duurzame modecollectie van ARMEDANGELS groter. Toen we ze net inkochten hadden ze alleen duurzame t-shirts maar nu hebben ze een hele grote collectie duurzame mode. Mooie Vegan jurken, t-shirts van biologisch katoen en jurken van EcoVero.

 

alle artikelen van ARMEDANGELS