b.young logo

b.young is betaalbare duurzame mode

Het Deense label b.young wil graag de wereld een beetje mooier maken en daarom beginnen ze met een het verduurzamen van hun collectie met hun label b.young b.fair. Ze willen dat jij je goed kunt kleden en tegelijkertijd kunt laten zien dat je geeft om mensen en het milieu.

Byoung

fair en duurzame materialen

Met hun nieuwe lijn wil b.young de voetafdruk van de fast fashion verminderen. Ze willen de modewereld mooier maken vanaf  het eerste ontwerp op de tekentafel totdat het kledingstuk bij jou in je kast hangt.

b.fair draait om verantwoorde productie, duurzame materialen, het minimaliseren van verspilling en het benutten van nieuwe kansen. Duurzame mode is nodig in het belang belang van het milieu en  alle mensen die betrokken zijn in de kledingindustrie.

b.young b.fair

eerlijk voor iedereen

Het label b.young is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Hierdoor heb jij de zekerheid dat je kleding is gemaakt in een schone fabriek, waar de werknemers normale werktijden hebben en een leefbaar salaris. b.young b.fair wil eerlijk zijn voor iedereen in iedere fase van het proces. Doe je mee? 

b.young b fair

alle artikelen van b.young