Blutsgeschwister logo

Blutsgeschwister is kleurijk duurzaam en vegan

Blutsgeschwister ontwerpt met passie een feel good couture voor zelfverzekerde vrouwen die eerder een rolmodel dan een topmodel zijn.  Hun doel is om tijdloze en langdurige favoriete stukken te creëren die jarenlang gedragen kunnen worden, ongeacht de steeds veranderende modetrends.

De kleding van Blutgeschwister is net zo  als jij: romantisch-vrouwelijk, retro-charmant of grafisch-modern. Elk kledingstuk vertelt een ander verhaal, maar ze delen allemaal dezelfde stelling: wees wie je bent en draag wat je wilt.

blutgeschwitser

Alle stoffen en patronen zijn exclusief ontworpen in Berlijn door oprichter en Karin Ziegler en haar team. Kwaliteit en duurzaamheid vinden zij net zo belangrijk als jij . 

mooie familie 

Het kruis, hart en anker wat je ziet in het logo van Blutsgeschwister  komen voort uit de zeevaart. Toch staan ze voor de Blutgeschwister familie voor het geloof in het individu, liefde voor creativiteit en de nuchtere houding.  Blutgeschwister volgen geen trends, maar creëren een eigen zorgeloze werelden geïnspireerd. De mooie kleding van Blutgeschwister zijn tijdloos. 

Fair Wear Foundation 

Feel good, wear fair is het motto van Blutsgeschwister. Sinds 2013 zijn ze aangesloten bij de Fair Wear Foundation. 

alle artikelen van Blutsgeschwister