Blutsgeschwister logo

Ontdek de nieuwe collectie

Blutsgeschwister maakt mooie duurzame mode voor zelfverzekerde vrouwen die niet meegaan met de mainstream maar kiezen voor hun eigen duurzame look. De duurzame mode van Blutsgeschwister is tijdloos en ze hebben vegan kleding voor iedere mood die jij hebt. De duurzame kleding van Blutgeschwister is net zo als jij je voelt: romantisch, stoer, vrouwelijk of retro. Ieder duurzaam kledingstuk vertelt een ander verhaal, maar ze delen allemaal dezelfde stelling: wees wie je bent en draag wat je wilt.

blutgeschwitser

Alle stoffen en patronen zijn exclusief ontworpen in Berlijn door oprichter en Karin Ziegler en haar team. Kwaliteit en duurzaamheid vinden zij net zo belangrijk als jij . 

Fair Wear Foundation 

Feel good, wear fair is het motto van Blutsgeschwister. Sinds 2013 zijn ze aangesloten bij de Fair Wear Foundation. OP ieder kledingstuk van Bluysgeschwitser hangt trots het label van de fair Wear Foundation. Zo weet jij dat ieder kledingstuk van Bluts is geproduceerd onder goede omstandigheden. Arbeiders krijgen een goed loon en werken in een schone en veilige fabriek. Zo zit de eerlijke kleding van Blutsgeschwister veel prettiger.

Blutsgeschwister online bij watMooi

Blutgeschwister gaat hun eigen weg en daar houden we bij watMooi. Ze maken duurzame mode die je iedere dag kunt dragen en die niet past bij een bepaald seizoen of modebeeld. Het is kleurrijke duurzame mode waar je vrolijk van wordt. De duurzame kleding van Blutsgeschwister bestaat voor een groot deel uit biologisch katoen en gerecyclede materialen. Hun eerlijke kleding heeft altijd iets extra's in de designs zoals een Blutsgeschwister hanger of een patch. 

alle artikelen van Blutsgeschwister