Cîme logo

Beautyproducten die mooi zijn voor je huid en goed voor de wereld.

 

de kracht van de Himalaya 

De beautyproducten van Cîme zijn afkomstig van planten die hoog in de zuivere berglucht van de Himalaya groeien. Op een hoogte van meer dan 3000 meter zijn wilde rozen, duindoornbessen, edelweiss bloemen en tal van andere uitzonderlijke planten perfect aangepast om te overleven in de meest ruwe omstandigheden, zoals extreme koude, felle wind en intens zonlicht. Precies deze hoogte bezorgt de actieve bestanddelen in de extracten en oliën uit de Himalaya een uitzonderlijke kracht en unieke intensiteit. 

steun lokale boeren

Cîme werkt samen met lokale boeren om de duurzame en in het wild groeiende planten te plukken.De actieve bestanddelen die afkomstig zijn uit de Himalaya worden ter plaatse verwerkt tot extract, boter of essentiële olie. Dit zorgt niet alleen voor werk bij de lokale bevolking, maar reduceert Cîme ook hun ecologische voetafdruk omdat ze geen tonnen planten invoeren, maar enkel zeer geconcentreerde extracten.

Cîme online bij watMooi

Wij houden van beautyproducten die echt iets doen voor je huid en Cîme doet dit. Als je Cîme op je huid smeert voelt hij zachter en is mijn huid, in mijn geval, minder droog. Daarnaast houdt Cîme net als ons van dieren en hun welzijn. Alle producten zijn proefdiervrij en vegan. Met uitzondering van de lippenbalsem waar bijenwas is zit. Ben jij fan van natuurlijke beautyproducten probeer dan eens Cîme.

cime beauty

alle artikelen van Cîme