CULTURE logo

CULTURE betaalbare duurzame mode online voor de 30 plus vrouw

De collecties van CULTURE zijn ontworpen met passie, nieuwsgierigheid en voortdurende toewijding. Fascinatie, nuchtere luxe, authenticiteit en vernieuwing - dat zijn de mantra's die als basis dienen voor dit merk. 

CULTURE houdt van mensen en ze zijn gewoon dol op alle dingen die vreemd en mooi zijn: mooie bestemmingen, kunst, kleuren en natuurlijk mensen. Ieder mens is mooi en heeft een verhaal te vertellen. De wereld en hun bevolking is de inspiratie voor CULTURE. 

culture duurzame mode

CULTURE wil jou een trendy duurzame garderobe geven. Vrouwelijke kleding met fijne details en die je vaak kunt dragen voor ieder avontuur wat je aangaat. Een duurzame garderobe om mee te combineren en waar je je eigen persoonlijke look creëert met een grote verscheidenheid aan duurzame stoffen

natuurlijke kleding 

watMooi koopt bij CULTURE de kleding in die gemaakt is van natuurlijke materialen zoals linnen of biologisch katoen. Daarnaast heeft CULTURE ook een grote lijn met EcoVero. Daarnaast is CULTURE een Better Cotton member. De duurzame kleding van CULTURE is gemaakt zonder kinderarbeid en wordt het FAIR geproduceerd. Ze hebben het Modern Slavery Statement en Anti-corruption policy ondertekent. 

 

alle artikelen van CULTURE