Denise Roobol logo

Denise Roobol maakt mooie Vegan tassen

Denise Roobol ontwerpt sinds 2013 duurzame Vegan tassen. Al vanaf jonge leeftijd was Denise Roobol geïnteresseerd in hoe dingen werden gemaakt. Als kind keek Denise Roobol altijd naar YouTube-filmpjes over hoe chocolade werd gemaakt. Toen Denise Roobol een tiener was werd ze zich heel bewust van het feit dat dieren gewond raakten vanwege mijn eten. Ze is toen gestopt met het eten van vlees en een nu volledig plantaardig.

denise roobol vegan tassen

vegan tassen met PETA Approved keurmerk

Denise Roobol vindt dat geen enkel dier gekwetst mag worden door mooie tassen en accessoires te maken. Daarom is Denise Roobol ook erg blij dat alle vegan tassen en vegan accessoires door PETA zijn goedgekeurd. Naast het veganistische aspect, wilde Denise Roobol bewijzen dat veganistische producten modieus en trendy kunnen zijn. Met de vegan tassen van Denise Roobol hoopt ze alle vrouwen te inspireren hoe gemakkelijk en fijn het kan zijn om vegan mode te dragen.

denise roobol vegan tas

Denise Roobol eerlijk geproduceerd 

De vegan tassen van Denise Roobol worden geproduceerd in Guangzhou. Dit ligt op ongeveer drie uur rijden van Hong Kong. Het atelier waar Denise Roobol haar tassen produceert is niet zo groot. Er werken slechts 10 tot 15 ervaren vakmensen. De studio is fris, licht en ruim. Dit atelier in Guangzhou blinkt uit in de kwaliteit die ze leveren. Iedere vegan tas krijgt de tijd en aandacht om het er perfect uit te laten zien.

De vegan tassen en accessoires worden gemaakt van microfiber, het meest hoogwaardige alternatief voor leer. Het materiaal heeft dezelfde souplesse en gevoel als echt leer en doet qua kwaliteit ook niet onder aan leer. Door de coating die op alle tassen is aangebracht, zijn de tassen beschermd tegen water en zonlicht. Hierdoor hoeft jouw vegan tas geen verdere behandeling nodig en kan deze een leven lang mee.

denise roobol vegan tassen

Denise Roobol tassen online bij watMooi

We houden er van als een tas tijdloos is en lang meegaat. De tassen van Denise Roobol voldoen aan deze eis. Daarnaast houden we van dieren, en als je dan een Vegan tas kan inkopen van een Nederlandse designer dan zeggen wij geen nee. Daarnaast zijn de vegan tassen van Denise Roobol super handig ingedeeld zodat we nooit meer iets kwijt zijn als we een Denise Roobol vegan tas bij ons hebben. Ontdek nu zelf de vegan tassen van Denise Roobol en we hopen dat je net zo enthousiast bent als ons.

alle artikelen van Denise Roobol