Forrest en Love logo

Grootste collectie Forrest & Love drinkflessen gemaakt van koper

Forrest & Love is een lifestyle merk, dat met koperen flessen de wereld aan het veroveren is. De flessen en bekers van Forrest en Love worden ontworpen in München, Duitsland en vervolgens handgemaakt door een kleine team van ambachtslieden in India.

forrest en love koperen drinkflessen

Helende werking

Koper staat bekend om de helende werking, het brengt de pH-waarde van uw lichaam in balans en voegt voedingsstoffen toe aan het water. Veel Bekende Nederlands hebben deze flessen reeds in hun bezit gezien de heilzame werking. 

Koperen waterflessen en drinkglazen zijn niet alleen erg stijlvol, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van een Ayurvedische levenstijl. Ayurveda beveelt drinken uit een koperen fles aan om zo je lichaam extra energie te geven. 

Als je drinkt uit een koperen waterfles, absorbeert het water het koper en de voedingsstoffen. Voordelen hiervan zijn: verbeterde immuniteit en spijsvertering, verhoogd metabolisme en evenwichtige pH-waarden. Daarnaast haalt koper bacteriën en onzuiverheden uit het water. 

Geen plastic

Maar naast de gezondheidsvoordelen, hebben de flessen een luxe uitstraling en een zeer decoratieve uitstraling. De koperen flessen zijn lichter dan glazen of stalen flessen en milieuvriendelijker dan plastic of andere kunststoffen. 

forrest en love koperen drinkflessen

alle artikelen van Forrest en Love