Happy Towels logo

nieuw binnen: fairtrade hamamdoek

De zon begint meer te schijnen, we horen de vogels fluiten en op kantoor krijgen we vakantiekriebels. We dromen van zand aan onze voeten en de zon die onze huid verwarmd of een saunabezoek. We nemen ook het liefst zo min mogelijk mee. Daarom zijn we verliefd geworden op deze mooie hamamdoeken.

 

hamamdoeken fairtrade bamboe

De extra lange hamamdoek is gemaakt van bamboe en katoen. Door de prachtige kleuren en luxe uitstraling, loop je er in de sauna of op het strand altijd verzorgd bij.

Mooi zacht

De traditionele hamamdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Het productieproces van katoen is erg slecht voor het milieu. Er wordt héél veel water gebruik, maar ook pesticiden en insecticiden. Doordat onze hamamdoeken ten minste 50% bamboevezels bevatten, wordt het proces een stuk milieuvriendelijker. Bijkomend voordeel is dat de bamboe de hamamdoeken extra zacht maakt. En ze blíjven zacht. Hoe vaak je ze ook wast.

Mooi lang

De nieuwe hamamdoeken zijn extra lang. Met een doek van ruim twee meter, lig je nooit met je voeten in het zand. En – niet onbelangrijk – hij droogt heel snel en is klein op te vouwen. Hij past dus altijd in je tas. 

hamamdoek, fairtrade, bamboe

Lees hier de avonturen van onze blogger Cora en de hamamdoek. 

alle artikelen van Happy Towels