Röhnisch logo

duurzame sportkleding

Het mooie Zweedse merk Röhnisch maakt sportkleding voor actieve vrouwen. Stijlvolle, trendy en functionele sportkleding waarvan je zin krijgt om te sporten! Doordat ze zich helemaal richten op vrouwen, weten ze als geen ander hoe belangrijk een goede pasvorm is voor het vrouwenlichaam. Want als je sport, wil je je geen zorgen hoeven maken over je kleding, toch? 

duurzame sportkleding

eerste keus in sportkleding

Röhnisch weet dat jij gaat voor duurzaamheid en werkt er hard aan om te zorgen dat zij jouw eerste keus zijn als het gaat om sportkleding. Als het even kan, maakt Röhnisch gebruik van gerecyclede materialen. Daarnaast wordt alle kleding gemaakt in fabrieken waar de mensen onder goede  omstandigheden werken. Er is een ‘Code of Conduct’ waar al hun leveranciers zich aan moeten houden. Hier staan afspraken in over onder andere uitbuiting, kinderarbeid, discriminatie het milieu.

hart op de juiste plaats

Bij Röhnisch hebben ze echt het hart op de juiste plaats. Daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met “Hand in hand”.  Deze organisatie werkt aan een wereld zonder armoede en kinderarbeid. In India helpen de organisaties samen om vrouwen te starten met hun eigen bedrijf. Dit doen ze door middel van het delen van kennis over bedrijfsvoering, maar ook door het bieden van ‘microfinance’. Röhnisch is sinds 2014 ook partner van Pink Ribbon en heeft in haar collectie bh’s die geschikt zijn voor dames met een prothese. 

duurzame sportkleding rohnisch

alle artikelen van Röhnisch