SKFK logo

SKFK eigenwijze duurzame mode

Skunkfunk maakt het verschil. Dat doet SKFK met een heel eigen stijl waarin urban, surf en Baskische eigenzinnigheid samenkomen. Voor Skunkfunk is duurzaamheid een proces waarbij ze altijd bezig zijn om mode schoner en eerlijker te maken. 

mooie materialen

De kleding van SKFK wordt gemaakt van gecertificeerd (GOTS) biologisch katoen, lyocel en gerecyclede stoffen. Dat is mooie mode!

skunkfunk

transparant

Bij SKFK weten ze dat je nooit klaar bent met duurzaamheid. Gelukkig zijn ze heel erg open over hun aanpak en kun je op de website bijvoorbeeld hun CO2-voetafdruk en de social responsability eisen voor hun fabrieken lezen.

SKFK voert duurzaamheid door in alle facetten van het label. Zo wordt maar liefst 95% van de producten van SKFK over zee getransporteerd. Hierdoor wordt hun carbon footprint verkleind. Ook zijn alle verpakkingen recyclebaar.

De duurzame mode van SKFK wordt zó ontworpen dat het voor meerdere gelegenheden gedragen kan worden. De ontwerpen doorstaan de verschillende trends maar zijn altijd modieus én natuurlijk lekker ‘funky’.  Zo heb je er lang en veel plezier van. Heel duurzaam dus! 

skunkfunk

SKFK online bij watMooi

Iedere stap die SKFK maakt om mooie kleding te ontwerpen daar is over na gedacht. Hun ideeën ontstaan door de natuur in het mooie Baskenland in Spanje. En dat is de basis voor de bijzondere patronen in hun duurzame mode. Bij watMooi houden wij van hun stijl die altijd een beetje afwijkt maar waar een schitterend verhaal achter zit. De hele collectie van SKFK is duurzaam. En niet alleen de SKFK collectie maar ook het transport, verpakkingsmateriaal maar ook hun kantoor. SKFK probeert echt de wereld een beetje mooier te maken en daar houden wij van. 

alle artikelen van SKFK