SKFK logo

SKFK eigenwijze duurzame mode

Skunkfunk maakt het verschil. Dat doet Skunkfunk een hele eigen stijl waarin urban, surf en Baskische eigenzinnigheid samenkomen. Voor Skunkfunk is duurzaamheid een proces waarbij ze altijd bezig zijn om mode schoner en eerlijker te maken. 

mooie materialen

De kleding van Skunkfunk wordt gemaakt van gecertificeerd (GOTS) biologisch katoen, lyocel en gerecyclede stoffen. Dat is mooie mode!

skunkfunk

transparant

Bij Skunkfunk weten ze dat je nooit klaar bent met duurzaamheid. Gelukkig zijn ze heel erg open over hun aanpak en kun je op de website bijvoorbeeld hun CO2-voetafdruk en de social responsability eisen voor hun fabrieken lezen.

Skunkfunk voert duurzaamheid door in alle facetten van het label. Zo wordt maar liefst 95% van de producten over zee getransporteerd. Hierdoor wordt hun carbon footprint verkleind. Ook zijn alle verpakkingen recyclebaar.

De kleding zelf wordt zó ontworpen dat het voor meerdere gelegenheden gedragen kan worden. De ontwerpen doorstaan de verschillende trends maar zijn altijd modieus én natuurlijk lekker ‘funky’.  Zo heb je er lang en veel plezier van. Heel duurzaam dus! 

skunkfunk

 

alle artikelen van SKFK