Swedish Stockings logo

nieuw binnen: ecovriendelijke panty’s

We zijn blij dat we deze mooie ecovriendelijke panty’s aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Deze duurzame panty's zijn gemaakt van gerecycled garen. De designs zijn stijlvol, sexy en helemaal van deze tijd. Met deze panty’s in de collectie, is het nu mogelijk om je bij watMooi voor elke gelegenheid te kleden met duurzame, fair trade materialen.

eco vriendelijke panty's, duurzame panty's

recycled garen

Toen de dames Linn Frisinger and Nadja Forsberg van Swedish Stockings ontdekten dat er eigenlijk wel erg veel panty’s weggegooid werden, gingen ze op zoek naar een manier om ze op een milieuvriendelijke manier te produceren. Ze vonden een bedrijf in Italië dat de panty’s kon maken van recycled garen. Het was heel belangrijk voor Frisinger en Forsberg dat naast het product ook het productieproces wordt omringd door zorg voor de natuur. Zo wordt er in de fabriek gebruik gemaakt van zonne-energie en wordt ook het water gerecycled.

duurzame panty's, eco panty's

Ook kniekousen

De panty’s zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en modieus. Ze zijn beschikbaar in verschillende designs, diktes en maten. watMooi verkoopt zowel de panty’s als de kniekousen.

Lees op het watMooi Blog wat onze blogger Cora van deze duurzame panty's vond. 

alle artikelen van Swedish Stockings