A Beautiful Story logo

sieraden van A Beautiful Story

A Beautiful Story ontwerpt fairtrade sieraden met een mooi verhaal. Iedere sieraad van A Beautiful Story wordt met de hand gemaakt in Nepal. De fairtrade armband of eerlijk gemaakte oorbel vertellen samen een verhaal. Het verhaal van de persoon die dit sieraad van A Beautiful Story met de hand heeft gemaakt, maar ook het verhaal van de rijkdom van andere culturen ontmoeten en een eeuwenoude tradities.  

fairtrade sieraden

Alle duurzame sieraden van A Beautiful Story worden gemaakt in een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. In 2005 werkten daar ongeveer twintig zilversmeden. De eigenaar van A Beautiful Story, Cathelijne Lania kwam in contact met deze zilversmeden en zag welke mooie fairtrade sieraden ze maakten. Cathelijne begon de sieraden te verkopen onder de naar A Beautiful Story. Nu heeft A Beautiful Story meer dan 80 medewerkers en zijn er fabrieken in Nepal en India.

a beautiful story

A Beautiful Story sieraden

Als je een sieraad koopt van A Beautiful Story dan koop je een sieraden en cadeaus die geluk brengen.  A Beautiful Story noemt dit lucky tools. Van een kaartje dat troost tot een armband die vriendschap viert.
Al onze items hebben een verhaal. Voor de gever omdat je met je cadeau echt iets vertelt. Voor  de makers van A Beautiful Story, omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen. Koop je iets online bij watMooi van A Beautiful Story dan zorgt jouw aankoop voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is. is dat nu niet mooi? 

eerlijke sieraden 

Bij watMooi vindt je een grote collectie sieraden van A Beautiful Story. Mooie fairtrade armbanden met kralen die met de hand zijn gemaakt of stoere oorbellen die geluk of hoop geven. Elk item  van A Beautiful Story bestaat uit een combinatie van goud of zilver met een bepaald soort edelsteen. Er is altijd een edelsteen die bij je past op dit moment in je leven. De edelstenen van A Beautiful Story kunnen je kracht, concentratie, moed  geven of juist iets laten loslaten. Bekijk de fairtarde sieraden van A Beautiful Story bij watMooi en kiss er eentje uit die bij je past. 

a beautiful story

A Beautiful Story online bij watMooi 

A Beautiful Story en watMooi werden beiden in 2006 opgericht. Vanaf het begin verkoopt watMooi online de mooie sieraden van A Beautiful story. Niet alleen omdat fairtarde sieraden ontzetten mooi zijn, maar ook omdat ze een mooi verhaal vertellen. En dat past precies bij de filosofie van watMooi: de wereld een beetje mooie maken. De makers van A Beautiful Story sieraad werken volgens het fair trade principe. Ze krijgen een leefbaar loon waar ze zichzelf van kunnen onderhouden en nog geld overhouden voor opleiding of ander zaken. watMooi vindt het ook erg belangrijk dat vrouwen gelijke kansen krijgen. Bij A Beautiful Story zijn vrouwen en mannen gelijkwaardig. A Beautiful Story zorgt een veilige omgeving, opvangmogelijkheden voor de kinderen en ondersteunen ze bij terugkomen na een zwangerschap. Het verhaal van A Beautiful Story past perfect bij de filosofie van watMooi. En daarom verkopen we de eerlijke sieraden van A Beautiful story online.

a beautiful story

alle artikelen van A Beautiful Story