BLOKZEEP logo

Een mooie vakantie-actie; blokzeep kado

Het is zomer. Tijd voor een heerlijke vakantie. Misschien heb je al vakantieplannen gemaakt, of blijf je heerlijk in de achtertuin. In de vakantieperiode houden wij van lekker makkelijk. Daarom hebben we een mooie actie voor je. Want je wilt je kostbare tijd op een vrije dag aan leukere dingen besteden dan aan het verzorgen van je haar of het zoeken naar een frisse deodorant.

Kado van Blokzeep

Bij een bestelling vanaf €100 krijg je van ons een mango shampoobar/conditioner en een grapefruit deodorant t.w.v. € 16.90 gratis. (zolang de voorraad strekt).

Blokzeep; mooi voor jou en mooi voor de wereld

Shampooflessen en deodorant neemt niet alleen veel plek in je koffer. Plasticflessen belanden op de afvalberg en het beschadigen het milieu. De shampoobar+conditioner van Blokzeep is handig om mee te nemen, bevat geen plastic en is ideaal om te gebruiken. De vegan deo zit in een klein blikje  en past makkelijk in je tas zodat je die ook overdag kunt meenemen. Zo ruik je heel de dag fris.

fris en fruitig

Wij zijn fan van Blokzeep. En niet alleen omdat het mooi is voor de wereld: ook omdat het heerlijk ruikt. Geen overweldigende zeeplucht, maar heerlijke frisse geuren van mango, honing en grapfruit. Heerlijk! ontdek het zelf en probeer BLOKZEEP nu...

 

alle artikelen van BLOKZEEP