Freshemp Hoodlamb logo

Ontdek de hennep winterjassen van Freshemp online

Wie kent ze niet, de iconische vegan winterjassen van Hemp Hoodlamb. Douglas Mignola, oprichter van (Hemp Works) en HoodLamb is terug met een nieuw merk: Freshemp. Wat zijn wij blij dat de modieuze en comfortabele Hemp Works jassen terug zijn!

Hoodlamb winterjas

De bekende Hemp Works, nu Freshemp jassen, waren iconische jassen. Ze werden een symbool van de stad Amsterdam in een tijd dat eco-producten nog geen echt mode-item waren. De missie van Freshemp is om hun legendarische iconische hennepjassen terug te brengen in het modebeeld. 

hennep jassen freshemp hemp hoodlamb

Bij Freshemp houden ze niet van overproductie. Freshemp creëren slow fashion die gemaakt is om jarenlang mee te gaan. Daarom produceert Freshemp elk seizoen slechts een beperkte hoeveelheid de hennepjassen. Het resultaat is een meer evenwichtige productie, waarbij enkel de nodige middelen worden gebruikt. 

freshemp hoodlamb

Hoodlamb Freshemp online bij watMooi

De winter staat voor de deur en dan is het zo fijn als je een heerlijk warme winterjas in de kast hebt hangen. We deden een dansje toen de originele eigenaren van Hemp Hoodlamb ons belden dat ze terug zijn met hun originele vegan winterjassen. Wel onder een andere naam: freshemp maar de jassen zijn de 100% originele hennepjassen. 

alle artikelen van Freshemp Hoodlamb