LaLamour logo

LaLamour kleurrijke duurzame mode

Lalamour is een vrouwelijk merk voor alle leeftijden. Voor vrouwen met een vleugje durf. Voor vrouwen met een bohemien gevoel voor vrijheid.

LaLamour niet zomaar een naam

LaLamour is niet zomaar een naam. Het is een knipoog naar een schoonheid uit de vroege jaren 30-50, Dorothy Lamour. Van winkelmeisje tot koningin van de schoonheidswedstrijd van bigbandzangeres tot Hollywood, ze begon haar filmische wereldtournee als The Jungle Princess. Lamour wordt het best herinnerd in haar Road movies. Weg naar Zanzibar, Weg naar Marokko, Weg naar Utopia, Weg naar Rio, Weg naar Bali, De weg naar Hong Kong. Een leukere en inspirerende medereiziger is moeilijk te vinden. Ga samen op reis met LaLamour.

 

Duurzame mode

Vanaf 2023 maakt  Lalamour kleurrijke kleding die is gemaakt van biologische stoffen en die worden gemaakt onder goede arbeidsvoorwaarden. De bedrukking van de kleding is GOTS gecertificeerd. Een Het GOTS-label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. De fabriek waar de kleding van LaLamour wordt gemaakt is gecertificeerd door de Control Union for the Global
 

LaLamour is ontworpen met liefde en met zorg gemaakt. Draag het met liefde en straal. 
 

alle artikelen van LaLamour