ragwear logo

Ragwear vegan en duurzame mode

Ragwear maakt de wereld een beetje mooier door duurzame vegan kleding te ontwerpen. Ze gebruiken geen wol, zijde, leer, bont of andere dierlijke producten in hun kleding. 

ragwear vegan mode

Ragwear maakt de wereld mooier

Ragwear betekent letterlijk ‘vodden’. Ragwear wil hiermee zeggen dat kleding maken niet zo belangrijk is. Iedereen kan dat. Maar wat jij in de kleding van Ragwear doet voor de wereld is veel belangrijker.  Draag je een vegan trui van Ragwear en help je je buurvrouw met de boodschappen. Of  doe je iets leuks met een vriendin in je vegan jurk omdat ze een beetje verdrietig is. Dat zijn moment voor Ragwear dat jij de wereld een beetje mooier maakt. En dat vinden ze belangrijk. 

Naast dat de kleding van Ragwear heerlijk zit willen ze ook dat de mensen die de kleding maken een goed inkomen hebben en kunnen werken in een veilige omgeving. Daarom is Ragwear aangesloten bij de Fair Wear foundation. 

Ragwear is PETA - Approved

Ragwear is het eerste Vegan kledingmerk ter wereld zeggen ze. Ze houden van dieren en dierenwelzijn staat bij hun op nummer één. Naast dat alle kleding van Ragwear vegan is hebben ze ook het PETA- Approved keurmerk. Zo weet jij 100% zeker dat alle Ragwear kleding vegan is.  

Maar Ragwear doet meer voor dieren. Ze hebben een groot dierenadoptie programma. Ze hebben verschillende dieren zoals , koeien kippen, varkens, geiten geadopteerd. En deze dieren mogen totdat ze sterven van ouderdom of ziekte wonen op een biologische boerderij. Ook zet Ragwear kleding zich in voor goede doelen. Tijdens de bosbranden in Australië hebben ze een shirt ontworpen waarvan de opbrengst ging naar een opvang voor koala's die geen onderkomen meer hadden door de bosbranden. 

ragwear vegan kleding

Ragwear online bij watMooi 

Bij watMooi houden we van dieren en daarom vinden wij het belangrijk dat onze vegan collectie steeds groter wordt met mooie duurzame mode. De vegan kleding van Ragwear  heeft een goede kwaliteit die zeker meer dan een sezoen meegaat. daarnaast is een groot deel van de vegan collectie gemaakt van biologisch katoen of gerecyclede materialen.  Ieder jaar probeert Ragwear de vegan kleding duurzamer te maken door meer biologische stoffen te gebruiken. En dat vinden wij mooi. Daarnaast heeft de sportieve collectie een een mooie uitstraling en is kleding waar jij er goed in uitziet. 

ragwear vegan mode

alle artikelen van ragwear