Royal Bamboo logo

Royal Bamboo, bamboe t-shirts en longsleeves

Royal Bamboo ontwerpt duurzame exclusieve basics gemaakt van bamboe. Het merk is erin geslaagd om bekendheid te krijgen met het perfecte basis shirt voor vrouwen die comfort én stijl willen. De shirts zijn gemaakt van zijdezachte bamboe dat heerlijk aanvoelt. 

Vanaf het begin heeft de oprichtster Katja Buturlina de collectie gebaseerd op de waarden van de „slow fashionbeweging”. De visie gaat om de balans tussen ecologische, ethische en esthetische voordelen. Royal Bamboo hoopt de consument te inspireren tot een keuze die staat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en authenticiteit in plaats van vluchtige trends. Royal Bamboo maakt tijdloze stukken met het idee dat de eigenaars er echt van zullen houden.

royal bamboo bamboe basics

ethiek en esthetiek

Het maakproces is voor Royaal Bamboo van even groot belang als het eindresultaat. Binnen het maakproces geloven ze in duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, perfectie, vooruitgang en passie! Royal Bamboo heeft zich gespecialiseerd in bamboe en werken met betrouwbare partners die ons hebben laten zien waar onze kleding gemaakt wordt en dat dit onder goede sociale omstandigheden gebeurt.

De Royaal Bamboo  collectie is constant, dit betekend ook een constante en voorspelbare productietijd. Dit geeft onze makers genoeg tijd om Royal Bamboo te produceren en vermindert de tijdsdruk, wat de makers in de ateliers ten goede komt, maar ook de kwaliteit van onze producten.

tijdloos design

Royal Bamboo heeft een diepgewortelde focus op tijdloos design. Ze bouwen een slimme collectie: kleding die niet beperkt is tot een seizoen of een trend. Een collectie die tijd overstijgt. Elk model wordt met aandacht voor de perfecte pasvorm en liefde voor details ontworpen. 

Royaal bamboo bamboe basics

 

alle artikelen van Royal Bamboo