Sugarhill Brighton logo

Sugarhill Brighton duurzame modevoor jou

Sugarhill Brighton is een familiebedrijf en is uitgegroeid tot een elfkoppig team van getalenteerde en creatieve mensen (en één verwende hond!). Ze ontwerpen duurzame mode die fijn is om te dragen; omdat ze het zelf ook dragen!

Alles wordt gemaakt op een verantwoorde en duurzame manier; ze steunen goede doelen waar ze echt wat mee hebben. 2% van elke verkoop wordt gedoneerd aan sociale en ecologische doelen, en voor elke bestelling wordt een boom geplant.

sugarhill

Duurzame mode

Mode is niet duurzaam, maar we hebben kleding nodig om ons te beschermen. Daarom vind Sugarhill dat het maar beter op een mooie manier kan worden gemaakt. De duurzame collectie wordt in een beperkte oplage gemaakt zodat er geen kledingoverschot is na het einde van het seizoen. 

De collectie wordt nog op de oude manier ontworpen waardoor de prints ook erg bijzonder zijn. De ontwerper  van Sugarhill Brighton, Olivia maakt de prints met potlood, verf en penseel. Daarna worden ze gescand en kan de uiteindelijke afdruk worden gemaakt. Het verfstadium zorgt voor een speelser ontwerp en een unieke Sugarhill-print.

sugarhill verven

plant een boom 

Sugarhill Brighton wil graag dat de wereld een beetje mooier wordt. Daarom planten ze voor ieder verkocht kledingstuk een boom via de Ecologi. Daarnaast wil Sugarhill Brighton een verschil maken door de levens van mensen in nood te verbeteren en onze natuurlijke omgeving te beschermen en te ondersteunen. De projecten en goede doelen die ze ondersteunen zijn zorgvuldig gekozen om een positieve impact op de lange termijn te hebben op het leven van mensen en de planeet die we delen.

plant een boom

 

alle artikelen van Sugarhill Brighton