Engel Natur logo

Engel Natur, met recht een (wat)Mooi merk

Heb je ze al gezien op onze site? De beha’s en slips van Engel Natur staan nu in de webshop. Engel Natur is een nieuw merk bij watMooi. Het is een relatief oud, Duits merk dat al in 1982 – toen biologische nog helemaal niet ‘hip’ was – begon met het gebruiken van natuurlijke kleurstoffen en ongebleekt katoen. Inmiddels wordt alle lingerie van Engel Natur biologisch geproduceerd.

lingerie biologische engel natur

Gevoelige huid

Lingerie draag je direct op je huid. Hoe fijn is het dan dat er geen schadelijke stoffen in zitten?! De beha’s en slips van Engel Natur zijn gemaakt van biologisch katoen. Het elastiek dat verwerkt is, is omwikkeld met een laagje biologisch katoen. Zo komt het elastiek niet direct op je huid. Ideaal voor als je een gevoelige huid hebt, of allergisch bent voor elasthan.

Met de slips en beha’s van Engel zit het goed

De beha’s zijn er zonder en met beugel, bieden een goede ondersteuning én zien er mooi uit. Ook onder een t-shirt. De brede bandjes zijn verstelbaar, snijden niet in je schouders en zakken niet af. De bijpassende slips zijn mooi afgewerkt en kleden perfect af onder een jurk. De juiste lingerie maakt je outfit af, dat weten we allemaal. En met de slips en beha’s van Engel Natur zit en voelt het goed. Letterlijk en figuurlijk.

engel natur biologische slips bh's

alle artikelen van Engel Natur