Eerlijke mode

 eerlijke mode

Vind jij het belangrijk dat de mensen die jouw kleding maken, eerlijk worden behandeld? Wij ook en daarover gaat eerlijke mode.

eerlijke kleding, mooie mode

Door dit artikel te kopen, help je de mensen die jouw kleding maken. Voor eerlijke kleding is een eerlijke prijs betaald aan de boeren, de wevers en mensen in de fabrieken. Het icoontje voor eerlijke mode betekent dat je kleding is gemaakt in veilige fabrieken waar wordt gelet op gezonde en veilige werkomstandigheden. Het betekent ook dat er geen sprake is van kinderarbeid.

groot aanbod eerlijke kledingmerken

Bij watMooi vinden we het belangrijk dat kleding op een eerlijke manier wordt gemaakt. Want al lijkt het misschien ver van je bed, kleding wordt gemaakt door mensen. En die mensen verdienen veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon voor hun werk. Bij watMooi vind je meer dan 45 merken met producten met het icoontje voor 'eerlijke mode', waaronder 5 merken met het FairWear label en 4 met het Fairtrade logo.

van fast fashion naar fair fashion

Mode die bijdraagt aan een betere wereld; daar gaat het om. Dus niet alleen maar zo snel mogelijk en zo goedkoop mogelijk, maar duurzame fair fashion. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier.